Tussenschoolse Opvang


Overblijven op Het Koloriet
 

Op Het Koloriet kunt u uw kind tussen de middag gebruik laten maken van de TSO (Tussenschoolse Opvang). Hierbij enige informatie over hoe dit in zijn werk gaat.
 
Groepen
Er wordt overgebleven in vijf groepen.

  1. Groep 1 en 2 blijven met twee ouders over in het speellokaal. Als er meer dan 25 kinderen zijn, komt er nog een derde ouder bij.
  2. Groep 3 blijft met 1 ouder over in het lokaal van groep 3.
  3. Groep 4 blijft met 1 ouder over in het lokaal van groep 4.
  4. Groep 5/6 blijft met 1 ouder over in het lokaal van groep 5 of 6.
  5. Groep 6/7 blijft met 1 ouder over in het lokaal van groep 7 of 8.
 
Hoe verloopt het overblijven?  
Gezonde overblijf en afval
We willen graag een gezonde overblijf en daar horen gezonde extra’s bij. Daarom vragen we u de kinderen geen koek of snoep mee te geven als extra. Ook pakjes drinken zien we liever niet. De kinderen mogen de lege pakjes weer mee naar huis nemen zodat de school daar geen extra afval van heeft. Het overige afval wordt op school zoveel mogelijk gescheiden ingezameld.
 
Online registratiesysteem
Het Koloriet werkt samen met het bedrijf Overblijven met Edith. Zij beheren voor ons het online registratiesysteem en garanderen de veiligheid van alle gegevens. Met een paar muisklikken kunt u uw kind elke dag tot 11.45 aan- of afmelden voor de TSO. Maar u kunt ook eenvoudig in één keer alle overblijfbeurten voor het hele jaar reserveren.
Overblijven met Edith werkt met automatische incasso. Na de inschrijving van uw kind(eren) in het systeem, moet u een machtiging invullen. Aan het einde van elke volgende maand wordt het geld geïncasseerd van de keren dat uw kind is overgebleven. De overblijfbeurten van september worden dus eind oktober geïncasseerd. Een overblijfbeurt kost €1,50.
 
Voor het eerst inloggen doet u als volgt:

 
Het is goed om te weten dat belangrijke informatie over uw kind niet door school aan ons doorgegeven mag worden. We vinden het daarom fijn als u ons zelf op de hoogte wilt stellen van eventuele bijzonderheden.
 
Heeft u vragen of is er iets onduidelijk dan kunt u contact opnemen met TSO-coördinator Nelleke Hazeleger door een mail te sturen naar  tso@hetkoloriet.nl
 
Wij, als overblijfouders, hopen dat uw kind met plezier over zal blijven!